DIA en FILMAVONDEN 2019

Dinsdag 15 en woensdag 23 oktober 2019

DIA EN FILMAVOND
WERKGROEP “OUD WAPENVELD”

Trailer van de bekijken film. Klik hier.


De werkgroep "Oud Wapenveld" van de “Heerder Historische Vereniging“ organiseert op dinsdag 15 en op woensdag 23 oktober weer haar jaarlijkse dia- en videoavond in “De Rots” in Wapenveld. Ook dit jaar weer op verschillende weekdagen zodat een ieder in de mogelijkheid is deze te bezoeken. De locatie, “De Rots” is een gebouw van de Petruskerk aan de Kwartelweg 9 te Wapenveld waar wij al een aantal jaren onze voorstellingen houden. De ingang is aan de Valkstraat. Op beide avonden is de aanvang om half acht, de zaal is open vanaf zeven uur. Om te voorkomen, dat de zaal te klein zal zijn voor het grote aantal bezoekers wat elk jaar op deze avonden afkomt, is het nodig hiervoor gratis kaarten af te halen. Deze kaarten kunnen opgehaald worden vanaf 1 oktober bij kapsalon van Egteren en bij de Boer’enschuure, beide aan de Stationsweg in Wapenveld tijdens de openingsuren.
De diaserie van Aart v Egteren gaat over “Toen en Nu”. in het dorp van een 20 - 40 jaar geleden. Voor een deel nog goed bekent. Wij zijn van mening dat ook de tijd die korter achter ons ligt eens opnieuw de aandacht moet hebben.

Wichert Bredewout, Herman Horst en Marinus Borreman hebben opnieuw een aantal oude films opgedoken uit hun archieven met als thema “Oud en Nieuw”.

Veel mensen en gezichten, de moeite waard om even te komen kijken. Wil je alvast een voorproefje zien van de film kijk dan eens op onze website: http://www.oudwapenveld.nl . Wij verwachten opnieuw een grote opkomst, zodat het tijdig ophalen van de toegangsbewijzen teleurstellingen zal voorkomen. Tot ziens op dinsdag 15 en op woensdag 23 oktober in “De Rots” aan de Kwartelweg 9.

Terug naar het menu

Foto`s van beide avonden vorig jaar. Klik hier.